Uw vakantiehuis verhuren?

VakanZ helpt u graag bij het verhuren van uw vakantiehuis. De verhuur van vakantiehuizen is ons vak. Daarbij beloven we geen koeien met gouden horens, maar doen we waar we goed in zijn: uw vakantiehuis in de markt zetten. Ook in het voor- en naseizoen.

Presentatie op VakanZ.nl
Wij presenteren uw vakantiehuis op www.vakanz.nl en desgewenst ook op andere websites en labels. We presenteren uw vakantiehuis compleet, met eerlijke en uitgebreide informatie, met veel foto’s en heldere beschrijvingen. Zo weet de klant precies wat hij kan verwachten. Bovendien kan de klant zien welke periodes beschikbaar zijn. Daardoor kan er online geboekt worden, 24 uur per dag. Overigens is de presentatie van uw vakantiehuis op VakanZ.nl helemaal gratis. Voor elke reservering betaalt u een percentage aan provisie.
 
Marketing
VakanZ heeft een uitgebreide mix aan marketingmiddelen. Daarmee bereiken we geselecteerde doelgroepen. Bijzonder effectief zijn onze actie-mailings waarbij we gebruikmaken van actuele adressenbestanden die in tien jaar zijn opgebouwd.  

Volledige afhandeling reservering
VakanZ verzorgt de volledige afhandeling van de reservering. Na reservering ontvangt de klant per e-mail een bevestiging/factuur en u als verhuurder ontvangt ook direct bericht van de reservering. Enkele weken voor vertrek sturen wij de klant toeristische informatie toe over de omgeving en praktische informatie over het vakantiehuis.

Persoonlijke relatie
Ondanks het feit dat veel verhuurders met ons samenwerken bent u geen nummer bij VakanZ. Wij hechten aan een persoonlijke samenwerking. En bij een persoonlijke relatie hoort ook een goed betaalgedrag. U ontvangt de huursom minus provisie ruim voordat de gast arriveert.

Komt uw huis in aanmerking?
Of uw huis in aanmerking komt voor samenwerking hangt af van diverse factoren. Elk huis is weer anders. Uiteraard is de kwaliteit en de staat van onderhoud van groot belang, evenals het feit dat de schoonmaak uitermate goed geregeld moet zijn.

Geïnteresseerd in samenwerking?
Neem via info@vakanz.nl contact met ons op, stuur een beschrijving van uw vakantiehuis en enkele digitale foto’s toe. Wij nemen vervolgens contact met u op.

VakanZ BV
Beethovenlaan 11
8071 VM Nunspeet
T 0341-264887
E info@vakanz.nl

Noodnummer (calamiteiten)
+31 6 43 50 44 33

261