Christelijke vakantieparken

Christelijke vakantieparken

Indien u een christelijk vakantiepark zoekt, bent u bij VakanZ op het juiste adres! Wij bieden christelijke vakantieparken in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland. Geniet van een christelijke gezinsvakantie in eigen en ongedwongen sfeer. VakanZ biedt als reisorganisatie vakantieparken voor christelijke gezinnen. Op vakantieparken is een VakanZ-recreatieteam aanwezig die de gehele vakantie leuke activiteiten en excursies organiseren. Van familieactiviteiten tot voetbal en volleybaltoernooien. Ook worden er kerkdiensten, zangavonden en sing-ins georganiseerd. VakanZ ziet de zondag als rustdag dus zo kunt u de zondag doorbrengen zoals u dat thuis gewend bent. Zoek en boek je vakantiehuis op een christelijk vakantiepark van VakanZ en beleef een onvergetelijke vakantie!
> Bekijk alle christelijke vakantieparken

Gevarieerd aanbod

VakanZ biedt een gevarieerd aanbod aan christelijke vakantieparken. De parken liggen op mooie locaties waar ook veel activiteiten en excursies in de omgeving te doen zijn. Ook biedt VakanZ vakantieparken in verschillende prijsklassen zodat vakantie voor iedereen betaalbaar is. Met meer dan 20 vakantieparken is VakanZ de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken. Daardoor keren veel gasten jaarlijks weer terug naar een van de vakantieparken. Ook mede doordat service hoog in het vaandel staat bij VakanZ, en natuurlijk een proffesioneel recreatieteam die actviteiten en excursies verzorgen voor kinderen, jongeren en ouders. 

Nederland

VakanZ biedt in Nederland drie christelijke vakantieparken: Vakantiepark Zuid-Limburg,  Vakantiepark Casa Familia Salland en  Vakantiepark Veluwe. Ook biedt VakanZ een  camping op de Veluwe.
Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg is een wat groter vakantiepark met merendeels eenvoudige accommodaties. Het vakantiepark ligt midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. 
Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland ligt nabij Rijssen, bestaat uit luxe landhuizen en is kleinschalig van opzet.
Christelijk vakantiepark Veluwe en de bijbehorende camping liggen tussen Voorthuizen en Garderen. Midden in de prachtige bossen van de Veluwe. Een mooie regio met veel recreatiemogelijkheden.  

Duitsland

In Duitsland zijn verschillende christelijke vakantieparken te vinden. Op zo'n 300 km afstand van Utrecht ligt christelijk vakantiepark Cochem in de fraaie Moezel- en Eifelstreek. Het vakantiepark staat bekend vanwege de luxe vakantiehuizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en hoogwaardige voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad, restaurant, golfbaan, binnenspeeltuin en nog veel meer.
Op zo'n 450 km afstand ligt christelijk vakantiepark Thuringen. Het vakantiepark biedt uitsluitend ruime, vrijstaande vakantiehuizen. In de omgeving is er naast natuur ook veel cultuur. Te denken valt aan tal van historische plaatsen die met de Reformatie te maken hebben. Vanaf het park heb je uitzicht op een kasteel waar in de zomer verschillende activiteiten te doen zijn. Het park is gezellig opgezet en biedt veel excursie mogelijkheden in de omgeving.
Dichtbij huis, maar toch echt in het buitenland geldt voor christelijk vakantiepark Bad Bentheim. Een wat groter park met zeer comfortabele huizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en tal van faciliteiten. Direct naast het vakantiepark ligt een zwembad waar veel gebruik van wordt gemaakt. In de omgeving is veel te zien en te ontdekken. 
Christelijk vakantiepark Odenwald-Heidelberg ligt op zo'n 500 km afstand. Dit vakantiepark wordt vooral gewaardeerd vanwege de gunstige prijsstelling en de prachtige ligging in het mooie landschap van het Odenwald en de Neckar. Veel gasten brengen ook een bezoek aan de stad Heidelberg waar de Heidelberger Catechismus is  opgesteld.
Christelijk vakantiepark Beieren ligt in het zuid-oosten van Duitsland, nabij de grens met Tsjechië. Dit is een eenvoudig vakantiepark, maar het ligt prachtig in het Beierse Woud. Het park beschikt over een restaurant met bar en recreatiezalen die gebruikt worden voor activiteiten. Direct naast het vakantiepark is een groot zwembad.
Een zeer populair vakantiepark in Duitsland is christelijk vakantiepark Zwarte Woud. De schitterende omgeving en de scherp geprijsde en ruime bungalows maken dit tot een geliefde vakantiestek. Omdat het park op een berg ligt heb je prachtig uitzicht over de omgeving.  

Oostenrijk

Het fonkelnieuwe christelijke vakantiepark Erzberg ligt temidden van de ruige Oostenrijkse bergwereld. Dit vakantiepark bestaat uit luxe appartementen. Het toerisme is hier nog niet helemaal ontdekt. Dat geeft veel charme aan een vakantie in de prachtige regio. Er zijn veel outdoor activiteiten te vinden in dit gebied en op 1,5 km afstand ligt een buiten en binnenzwembad waar u gratis gebruik van mag maken.
Het gloednieuwe en kleinschalige christelijke vakantiepark Kreischberg is gelegen in de vakantieregio Murtal, in het hart van Oostenrijk. De omgeving leent zich uitstekend voor bergwandelingen, mountainbike tochten en het maken van uitstapjes in deze prachtige regio. De meer dan 200 zonnedagen per jaar, de hoge bergen, de zuivere lucht, de kristalheldere meren, de vele gezinsattracties én het VakanZ-concept zijn een ideale mix voor een fantastische vakantie. 

Frankrijk

Ook in Frankrijk zijn er diverse christelijke vakantieparken te vinden. De liefhebbers van luxe en comfort kunnen hun hart ophalen op het kleine maar fijne christelijk vakantiepark Dordogne. Het vakantiepark beschikt over een groot zwembad en 2 kleine zwembaden en is schitterend gelegen in het hart van de Dordogne regio. Naast de vele faciliteiten op het park zijn er in de omgeving ook veel activiteiten te doen.
Indien u kiest voor een meer bergachtige omgeving in een heerlijk klimaat dan is christelijk vakantiepark Zuid-Frankrijk wellicht iets voor u.  Dit mooie vakantiepark ligt aan de voet van de Pyreneeen. Dit park beschikt ook over veel faciliteiten waaronder een binnen- en buiten zwembad, zwemmeer met strand, restaurant, bar en nog veel meer!
Nieuw in het assortiment is christelijk vakantiepark Provence. Een leuk vakantiepark met zwembad, gelegen in de betoverende streek de Drome in het zuiden van Frankrijk. 

 

Naar het overzicht met alle christelijke vakantieparken

519