modules/nieuws.inc.php bestaat niet Christelijke vakantieparken Christelijke vakantieparken en vakantiehuizen

Christelijke vakantieparken

Indien u een christelijk vakantiepark zoekt, bent u bij VakanZ op het juiste adres! Wij bieden christelijke vakantieparken in Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Tsjechie en Nederland. Geniet van een christelijke gezinsvakantie in eigen en ongedwongen sfeer. VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken voor christelijke gezinnen. Op christelijke vakantieparken is een VakanZ-recreatieteam aanwezig. VakanZ biedt een uitgebreid recreatieprogramma. Verder zijn er wekelijks diverse excursies voor het hele gezin. Ook worden kerkdiensten, zangavonden en sing-ins georganiseerd. VakanZ ziet de zondag als rustdag. U kunt deze dag doorbrengen zoals u dat thuis gewend bent! Kortom: zoek en boek een accommodatie op een christelijk vakantiepark van VakanZ. Dan weet u wat u kunt verwachten.

Gevarieerd aanbod
VakanZ biedt een gevarieerd aanbod aan christelijke vakantieparken. De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties en varieren onderling van elkaar. Een deel van de christelijke vakantieparken is eenvoudig en betaalbaar. Daarnaast biedt VakanZ ook christelijke vakantieparken met een hoogwaardig niveau. Op deze wijze vindt u altijd de accommodatie die het beste past bij uw wensen in diverse Europese landen. Met 20 christelijke vakantieparken is VakanZ in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken. Veel gasten keren jaarlijks terug naar één van de christelijke parken. De gasten waarderen de service van VakanZ én de activiteiten die door onze enthousiaste recreatieteams georganiseerd worden voor kinderen, jongeren en voor de ouders. Het zijn met recht christelijke gezinsvakanties te noemen.

Nederland
VakanZ biedt in Nederland twee christelijke vakantieparken: christelijk vakantiepark Zuid-Limburg en christelijk vakantiepark Casa Familia Salland.
Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg is een wat groter vakantiepark met merendeels eenvoudige accommodaties. Het vakantiepark ligt midden in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland ligt nabij het reformatorische bolwerk Rijssen, bestaat uit luxe landhuizen en is kleinschalig van opzet.  

Duitsland
In Duitsland zijn verschillende christelijke vakantieparken te vinden. Op zo'n 300 km afstand van Utrecht ligt christelijk vakantiepark Cochem in de fraaie Moezel- en Eifelstreek. Het vakantiepark staat bekend vanwege de luxe vakantiehuizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en hoogwaardige voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad. Op zo'n 450 km afstand ligt christelijk vakantiepark Thuringen. Het vakantiepark biedt uitsluitend ruime, vrijstaande vakantiehuizen. In de omgeving is er naast natuur ook veel cultuur. Te denken valt aan tal van historische plaatsen die met de Reformatie te maken hebben. Dichtbij huis, maar toch echt in het buitenland geldt voor christelijk vakantiepark Bad Bentheim. Een wat groter park met zeer comfortabele huizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en tal van faciliteiten. Direct naast het vakantiepark ligt een zwembad waar veel gebruik van wordt gemaakt. In de omgeving is veel te zien en te ontdekken. Christelijk vakantiepark Odenwald-Heidelberg ligt op zo'n 500 km afstand. Dit vakantiepark wordt vooral gewaardeerd vanwege de gunstige prijsstelling en de prachtige ligging in het mooie landschap van het Odenwald en de Neckar. Veel gasten brengen ook een bezoek aan de stad Heidelberg waar de Heidelberger Catechismus is opgesteld. Christelijk vakantiepark Beieren ligt in het zuid-oosten van Duitsland, nabij de grens met Tsjechië. Dit is een eenvoudig vakantiepark, maar het ligt prachtig in het Beierse Woud. Direct naast het vakantiepark is een groot zwembad. Een zeer populair vakantiepark in Duitsland is christelijk vakantiepark Zwarte Woud. De schitterende omgeving en de scherp geprijsde en ruime bungalows maken dit tot een geliefde vakantiestek.        

Oostenrijk
De christelijke vakantieparken in Oostenrijk liggen verspreid in dit prachtige land. In het noord-oosten ligt christelijk vakantiepark Oostenrijk-Tsjechie. Het vakantiepark heeft een scala aan faciliteiten en ligt op de grens met Tsjechië. Veel gasten bezoeken vanaf dit park steden als Wenen en Praag. Verder is het op dit christelijk park ook goed toeven, in het grote zwembad of bij het mooie recreatiemeer.  Het fonkelnieuwe christelijke vakantiepark Erzberg ligt temidden van de ruige Oostenrijkse bergwereld. Dit vakantiepark bestaat uit luxe appartementen. Het toerisme is hier nog niet helemaal ontdekt. Dat geeft veel charme aan een vakantie in de prachtige regio. Christelijk vakantiepark Karinthie ligt magnifiek met uitzicht op de omliggende bergtoppen. Vanuit uw luxe chalet kunt u prachtige bergwandelingen maken of een bezoek brengen aan leuke bergstadjes en de prachtige meren. Het gloednieuwe en kleinschalige christelijke vakantiepark Kreischberg is gelegen in de vakantieregio Murtal, in het hart van Oostenrijk. De omgeving leent zich uitstekend voor bergwandelingen, mountainbike tochten en het maken van uitstapjes in deze prachtige regio. De meer dan 200 zonnedagen per jaar, de hoge bergen, de zuivere lucht, de kristalheldere meren, de vele gezinsattracties én het VakanZ-concept zijn een ideale mix voor een fantastische vakantie. Christelijk vakantiepark Dachstein is fenomenaal gelegen in het Oostenrijkse berglandschap. Vanuit vrijwel alle chalets heeft u adembenemend uitzicht over de Salzburger Dolomieten. Deze omgeving staat garant voor een geslaagde vakantie. Ook de vrijstaande chalets die in typisch Oostenrijkse stijl zijn gebouwd en voorzien zijn van alle gemakken, dragen daar zeker aan bij.

Frankrijk
Ook in Frankrijk zijn er diverse christelijke vakantieparken te vinden. De liefhebbers van luxe en comfort kunnen hun hart ophalen op het klein maar fijn christelijk vakantiepark Dordogne. Het vakantiepark beschikt over drie zwembaden en is schitterend gelegen in het hart van de Dordogne regio. Op zo'n uur rijden zuidelijker gelegen ligt christelijk vakantiepark Lot-Dordogne. Liefhebbers van het Franse platteland komen hier helemaal aan hun trekken. Verken de prachtige omgeving vanuit de praktisch ingerichte maar ruime chalets. Dit park is zeer kindvriendelijk en is dan ook een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Indien u kiest voor een meer bergachtige omgeving in een heerlijk klimaat dan is christelijk vakantiepark Pyreneeën wellicht iets voor u. Dit christelijke park ligt in het uiterste zuiden van Zuid-Frankrijk. Nieuw in het aanbod van VakanZ is christelijk vakantiepark Provence. Een leuk vakantiepark met zwembad, gelegen in de betoverende streek de Drome in het zuiden van Frankrijk. 

 

Naar het overzicht met alle christelijke vakantieparken

Christelijke parken Duitsland 01
Christelijke vakantieparken Duitsland

Bekijk de christelijke vakantieparken in Duitsland. VakanZ beschikt over een ruim aanbod aan christelijke vakantieparken in Duitsland.

text_afbeelding
christelijk park Frankrijk (11)
Christelijke vakantieparken Frankrijk

Boek uw bungalow op een van de christelijke vakantieparken in Frankrijk. Ruim aanbod tegen scherpe prijzen!

text_afbeelding
Christelijke vakantieparken Oostenrijk 01
Christelijke vakantieparken Oostenrijk

Boek een van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk! De vakantieparken zijn schitterend gelegen en bieden tal van faciliteiten.

text_afbeelding
XXL Holten
Christelijke vakantieparken Nederland

Lekker weg in eigen land! VakanZ biedt prachtige christelijke vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen parken met goede faciliteiten.

text_afbeelding
Christelijke vakantieparken Tsjechie 00
Christelijke vakantieparken Tsjechie

Tsjechie is een aantrekkelijk land voor actieve vakantiegangers. Boek uw vakantie op een christelijk vakantiepark.

text_afbeelding
Christelijke vakantieparken Italie 00
Christelijke vakantieparken Italie

Italie is een fantastisch land met tal van mogelijkheden en bezienswaardigheden. Bekijk het aanbod aan christelijke vakantieparken en boek nu uw vakantie!

text_afbeelding

Leuke vakanties voor christelijke gezinnen!

VakanZ biedt een gevarieerd aanbod aan christelijke vakantieparken. De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties en varieren onderling van elkaar. Een deel van de christelijke parken is eenvoudig en betaalbaar. Daarnaast biedt VakanZ ook christelijke vakantieparken met een hoogwaardig niveau. Op deze wijze vindt u altijd de accommodatie die het beste past bij uw wensen in diverse Europese landen. Met 27 christelijke vakantieparken is VakanZ in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken. Veel gasten keren jaarlijks terug naar één van de christelijke parken. De gasten waarderen de service van VakanZ én de activiteiten die door onze enthousiaste recreatieteams georganiseerd worden voor kinderen, jongeren en voor de ouders. Dit blijkt ook uit de positieve recensies over VakanZ.

Nederland
VakanZ biedt in Nederland christelijke vakantieparken: Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg is een wat groter vakantiepark met merendeels eenvoudige accommodaties. Het vakantiepark ligt midden in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland ligt nabij het reformatorische bolwerk Rijssen, bestaat uit luxe landhuizen en is kleinschalig van opzet. Christelijk vakantiepark Voorthuizen beschikt over prachtige chalets. Naast dit park ligt tevens een christelijke camping met ruime kampeerplaatsen.  

Duitsland
In Duitsland zijn verschillende christelijke vakantieparken te vinden. Op zo'n 300 km afstand van Utrecht ligt christelijk vakantiepark Cochem in de fraaie Moezel- en Eifelstreek. Het vakantiepark staat bekend vanwege de luxe vakantiehuizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en hoogwaardige voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad. Op zo'n 450 km afstand ligt christelijk vakantiepark Thuringen. Het vakantiepark biedt uitsluitend ruime, vrijstaande vakantiehuizen. In de omgeving is er naast natuur ook veel cultuur. Te denken valt aan tal van historische plaatsen die met de Reformatie te maken hebben. Dichtbij huis, maar toch echt in het buitenland geldt voor christelijk vakantiepark Bad Bentheim. Een wat groter park met zeer comfortabele huizen en familievilla's voor 4 tot 14 personen en tal van faciliteiten. Direct naast het vakantiepark ligt een zwembad waar veel gebruik van wordt gemaakt. In de omgeving is veel te zien en te ontdekken. Christelijk vakantiepark Odenwald-Heidelberg ligt op zo'n 500 km afstand. Dit vakantiepark wordt vooral gewaardeerd vanwege de gunstige prijsstelling en de prachtige ligging in het mooie landschap van het Odenwald en de Neckar. Veel gasten brengen ook een bezoek aan de stad Heidelberg waar de Heidelberger Catechismus is opgesteld. Christelijk vakantiepark Beieren ligt in het zuid-oosten van Duitsland, nabij de grens met Tsjechië. Dit is een eenvoudig vakantiepark, maar het ligt prachtig in het Beierse Woud. Direct naast het vakantiepark is een groot zwembad. Een zeer populair vakantiepark in Duitsland is christelijk vakantiepark Zwarte Woud. De schitterende omgeving en de scherp geprijsde en ruime bungalows maken dit tot een geliefde vakantiestek.        

Oostenrijk
De christelijke vakantieparken in Oostenrijk liggen verspreid in dit prachtige land. In het noord-oosten ligt christelijk vakantiepark Oostenrijk-Tsjechie. Het vakantiepark heeft een scala aan faciliteiten en ligt op de grens met Tsjechië. Veel gasten bezoeken vanaf dit park steden als Wenen en Praag. Verder is het op dit christelijk park ook goed toeven, in het grote zwembad of bij het mooie recreatiemeer.  Het fonkelnieuwe christelijke vakantiepark Erzberg ligt temidden van de ruige Oostenrijkse bergwereld. Dit vakantiepark bestaat uit luxe appartementen. Het toerisme is hier nog niet helemaal ontdekt. Dat geeft veel charme aan een vakantie in de prachtige regio. Christelijk vakantiepark Karinthie ligt magnifiek met uitzicht op de omliggende bergtoppen. Vanuit uw luxe chalet kunt u prachtige bergwandelingen maken of een bezoek brengen aan leuke bergstadjes en de prachtige meren. Het gloednieuwe en kleinschalige christelijke vakantiepark Kreischberg is gelegen in de vakantieregio Murtal, in het hart van Oostenrijk. De omgeving leent zich uitstekend voor bergwandelingen, mountainbike tochten en het maken van uitstapjes in deze prachtige regio. De meer dan 200 zonnedagen per jaar, de hoge bergen, de zuivere lucht, de kristalheldere meren, de vele gezinsattracties én het VakanZ-concept zijn een ideale mix voor een fantastische vakantie. Christelijk vakantiepark Dachstein is fenomenaal gelegen in het Oostenrijkse berglandschap. Vanuit vrijwel alle chalets heeft u adembenemend uitzicht over de Salzburger Dolomieten. Deze omgeving staat garant voor een geslaagde vakantie. Ook de vrijstaande chalets die in typisch Oostenrijkse stijl zijn gebouwd en voorzien zijn van alle gemakken, dragen daar zeker aan bij.

Frankrijk
Ook in Frankrijk zijn er diverse christelijke vakantieparken te vinden. De liefhebbers van luxe en comfort kunnen hun hart ophalen op het klein maar fijn christelijk vakantiepark Dordogne. Het vakantiepark beschikt over drie zwembaden en is schitterend gelegen in het hart van de Dordogne regio. Op zo'n uur rijden zuidelijker gelegen ligt christelijk vakantiepark Lot-Dordogne. Liefhebbers van het Franse platteland komen hier helemaal aan hun trekken. Verken de prachtige omgeving vanuit de praktisch ingerichte maar ruime chalets. Dit park is zeer kindvriendelijk en is dan ook een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Indien u kiest voor een meer bergachtige omgeving in een heerlijk klimaat dan is christelijk vakantiepark Pyreneeën wellicht iets voor u. Dit christelijke park ligt in het uiterste zuiden van Zuid-Frankrijk. Nieuw in het aanbod van VakanZ is christelijk vakantiepark Provence. Een leuk vakantiepark met zwembad, gelegen in de betoverende streek de Drome in het zuiden van Frankrijk. 

 

Naar het overzicht met alle christelijke vakantieparken

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
519