Christelijke campings

VakanZ biedt mooie christelijke campings op prachtige locaties in Nederland en Duitsland.  Hierbij wordt niet alleen gekeken naar een mooie ligging maar ook moeten de campings beschikken over veel en goede faciliteiten. Daarnaast vindt VakanZ het belangrijk dat het gebied waar de camping gelegen is ook veel heeft te bieden als het gaat om activiteiten en excursies. In de zomerweken is er op elke christelijke camping een proffesioneel recreatieteam aanwezig die veel activiteiten en excursies organiseren. Op zondag worden er kerkdiensten georganiseerd in de lokale kerken en ook word er een sing-in gehouden. Kortom, op een christelijke camping van VakanZ vindt u alle aspecten die belangrijk zijn voor een heerlijke onbezorgde vakantie! Bekijk ons aanbod hieronder.

Christelijke camping Veluwe

VakanZ heet u van harte welkom op de Christelijke camping op de veluwe! Deze camping ligt gelegen bij Voorthuizen midden in de prachtige natuur van de Veluwe. De vele faciliteiten dragen bij aan een fijn verblijf en de gastvrije beheerders informeren u graag over uitstapjes in de omgeving. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, moderne sanitaire voorzieningen en een wifi-point bij de receptie. Voor zwemplezier kunt u naar recreatiemeer Zeumeren of naar het op loopafstand gelegen overdekte zwembad (gratis toegang). In de schoolvakanties (zie link) is er een VakanZ-recreatieteam aanwezig die veel activiteiten organiseren. Zondag is rustdag. Omdat alle gasten een christelijke achtergrond hebben zult u zich direct thuisvoelen op deze camping. Klik hier voor meer informatie.

Christelijke camping Veluwe Voorthuizen 06

Christelijke camping Duitsland

Welkom op de christelijke camping in Duitsland. Deze camping ligt mooi gelegen in het Hessisches Bergland in het midden van Duitsland. De camping ligt vlakbij een prachtig recreatiemeer en u loopt of fietst vanaf de camping zo de natuur in . De camping betreft een uitbreidingslocatie van een bestaande camping. Dit afgebakende deel is uitsluitend voor VakanZ-gasten waardoor het VakanZ-concept helemaal tot zijn recht komt. De camping beschikt over veel faciliteiten (zie link). Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping. In de zomerweken van VakanZ worden er veel activiteiten en excursies georganiseerd. Op zondag worden er kerkdiensten gehouden in de lokale kerk en ook zijn er sing-ins. Klik hier voor meer informatie.

Christelijke camping Duitsland 25
1423