Christelijke campings

VakanZ biedt mooie christelijke campings op prachtige locaties in Nederland en Duitsland.  Hierbij wordt niet alleen gekeken naar een mooie ligging maar ook moeten de campings beschikken over veel en goede faciliteiten. Daarnaast vindt VakanZ het belangrijk dat het gebied waar de camping gelegen is ook veel heeft te bieden als het gaat om activiteiten en excursies. In de zomerweken is er op elke christelijke camping een proffesioneel recreatieteam aanwezig die veel activiteiten en excursies organiseren. Op zondag worden er kerkdiensten georganiseerd in de lokale kerken en ook word er een sing-in gehouden. Kortom, op een christelijke camping van VakanZ vindt u alle aspecten die belangrijk zijn voor een heerlijke onbezorgde vakantie! Bekijk ons aanbod hieronder.

Senioren vakantieweken

VakanZ biedt in samenwerking met Casa Familia geheel verzorgde senioren weken in een leuke en gezellige sfeer! Reformatorisch vakantiepark Casa Familia Salland is gelegen in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Het park beschikt over mooie en comfortabele huizen met veel privacy. Hier komt u helemaal tot rust! Daarnaast bieden wij een afwisselend activiteitenprogramma. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een wandeling over de holterberg, een presentatie door de jachtopziener en een bezoek aan het Kristalmuseum of de Museumboerderij. UIteraard is dit geheel vrijblijvend! Bij aankomst en vertrek is er gezamelijk koffiedrinken en er worden nog veel meer dingen georganiseerd. Kortom hier vindt u alle aspecten voor een leuke en gezellige vakantie! Bekijk hier alle informatie en beschikbaarheid

senioren werkweek 02

Christelijke camping Duitsland

Welkom op de christelijke camping in Duitsland. Deze camping ligt mooi gelegen in het Hessisches Bergland in het midden van Duitsland. De camping ligt vlakbij een prachtig recreatiemeer en u loopt of fietst vanaf de camping zo de natuur in . De camping betreft een uitbreidingslocatie van een bestaande camping. Dit afgebakende deel is uitsluitend voor VakanZ-gasten waardoor het VakanZ-concept helemaal tot zijn recht komt. De camping beschikt over veel faciliteiten (zie link). Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping. In de zomerweken van VakanZ worden er veel activiteiten en excursies georganiseerd. Op zondag worden er kerkdiensten gehouden in de lokale kerk en ook zijn er sing-ins. Klik hier voor meer informatie.

Christelijke camping Duitsland 25
1423