Christelijke campings

Zoekt u een christelijke camping? Dan bent u bij VakanZ aan het juiste adres. Naast christelijke vakantieparken biedt VakanZ ook christelijke campings aan. Op de christelijke campings van VakanZ is een recreatieteam aanwezig. Ook worden er kerkdiensten georganiseerd. Het aanbod aan christelijke campings verschilt van jaar tot jaar. Op dit moment heeft VakanZ een christelijke camping in Italie in het reisaanbod voor komende zomer. Het streven van VakanZ is er op gericht om in de komende jaren het aanbod aan christelijke campings uit te breiden. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Deze christelijke camping in Italie is fantastisch gelegen aan het Lago di Corlo gelegen. De gezellige gezinscamping ligt op ca. 1.120 km afstand van Utrecht in een oase van rust en groen en ver weg van massatoerisme. Niet voor niets heeft de camping het label 'charmecamping'. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het meer. De camping is eenvoudig, de staanplaatsen zijn niet groot, echter het sanitair is goed op orde en de zeer vriendelijke eigenaren doen hun uiterste beste om het iedereen naar hun zin te maken. De fantastische ligging en uiteraard het VakanZ-concept op deze camping staan garant voor een aangenaam verblijf.

Christelijke camping Italie

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
1423