Christelijke campings

VakanZ biedt mooie christelijke campings op prachtige locaties in Nederland en Duitsland.  Hierbij wordt niet alleen gekeken naar een mooie ligging maar ook moeten de campings beschikken over veel en goede faciliteiten. Daarnaast vindt VakanZ het belangrijk dat het gebied waar de camping gelegen is ook veel heeft te bieden als het gaat om activiteiten en excursies. In de zomerweken is er op elke christelijke camping een proffesioneel recreatieteam aanwezig die veel activiteiten en excursies organiseren. Op zondag worden er kerkdiensten georganiseerd in de lokale kerken en ook word er een sing-in gehouden. Kortom, op een christelijke camping van VakanZ vindt u alle aspecten die belangrijk zijn voor een heerlijke onbezorgde vakantie! Bekijk ons aanbod hieronder.

Christelijke camping Veluwe

Christelijke camping Veluwe is gelegen tussen Voorthuizen en Garderen, midden in de natuur. Op deze camping komt u helemaal tot rust. Het is een kleinschalige, gezellige en kindvriendelijke christelijke camping met diverse faciliteiten. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en verzorgd. Net buiten de camping ligt een overdekt zwembad waar u gratis gebruik van kunt maken. In de omgeving kunt u fantastisch wandelen of fietsen.  Bij de receptie kunt u verschillende routes vinden en informatie over de omgeving. In de zomerweken is er een VakanZ-recreatieteam actief die veel leuke activiteiten organiseren, wat zorgt voor een leuke en gezellige sfeer. Ook de zeer gastvrije beheerders dragen mee aan de fijne sfeer op deze camping en heetten u hartelijk welkom! Bekijk christelijke camping Veluwe

Christelijke camping Veluwe Voorthuizen 06

Christelijke camping Duitsland

Welkom op de christelijke camping in Duitsland. Deze camping ligt mooi gelegen in het Hessisches Bergland in het midden van Duitsland. De camping ligt vlakbij een prachtig recreatiemeer en u loopt of fietst vanaf de camping zo de natuur in . De camping betreft een uitbreidingslocatie van een bestaande camping. Dit afgebakende deel is uitsluitend voor VakanZ-gasten waardoor het VakanZ-concept helemaal tot zijn recht komt. De camping beschikt over veel faciliteiten (zie link). Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping. In de zomerweken van VakanZ worden er veel activiteiten en excursies georganiseerd. Op zondag worden er kerkdiensten gehouden in de lokale kerk en ook zijn er sing-ins. Klik hier voor meer informatie.

Christelijke camping Duitsland 25
1423