Christelijke hotels

Indien u een christelijk hotel zoekt, bent u bij VakanZ op het juiste adres. VakanZ is dé christelijke reisorganisatie en biedt naast christelijke vakantieparken, christelijke campings ook christelijke hotels.

Christelijke hotels, een uniek hotelconcept van VakanZ
VakanZ heeft een uniek hotelconcept. In de periode dat we het christelijk hotel aanbieden is er VakanZ-reisleiding aanwezig die gezamenlijke activiteiten en excursies organiseren waar u geheel vrijblijvend aan kunt meedoen. Kenmerkend is de ongedwongen sfeer. De VakanZ-reisleiders zijn afkomstig zijn uit de doelgroep, de gereformeerde gezindte. Zij doen er alles aan om uw hotelvakantie niet alleen in goede banen te leiden, maar ook om er een onvergetelijke vakantie van te maken. De zondag is rustdag. Dan vinden er diensten plaats of kan een lokale kerkelijke gemeente bezocht worden. Geniet samen met andere christelijke echtparen, gezinnen en alleengaanden van een heerlijke hotelvakantie in christelijke sfeer!

Christelijk hotel Veluwe

 • 26 augustus - 3 september 2023
 • LASTMINUTE KORTING! 
 • Prachtige ligging in het bosrijke Vierhouten
 • Uitstekende faciliteiten en hotelkamers
 • Activiteitenprogramma en excursies
 • VakanZ-reisleiding
   

BOEK NU

Christelijk hotel Veluwe 00.jpg

Christelijk hotel Sauerland

 • 10-17 juni 2023
 • € 669 p.p. (half-pension)
 • Prachtig gelegen in het Sauerland
 • Uitstekende faciliteiten en hotelkamers
 • Activiteitenprogramma en excursies
 • VakanZ-reisleiding
   

BOEK NU

Christelijk hotel sauerland 001

Christelijk hotel Winterberg

Geniet van een 5-daags verzorgd winters arrangement in christelijke hotel Winterberg, fantastisch gelegen in het Sauerland.

Meer informatie en reserveren

Christelijk hotel Winterberg Wintersfeer 01

Mooi aanbod christelijke hotels

De christelijk hotels die door VakanZ aangeboden worden zijn mooi gelegen en beschikken over uitstekende faciliteiten. Op dit moment biedt VakanZ christelijke hotels in Nederland en in Duitsland. We hopen het aanbod aan christelijke hotels snel verder uit te breiden naar andere landen.

Christelijk hotel Winterberg ligt vlakbij de bekende wintersportplaats Winterberg. Een uitstekende locatie als u wilt skiën of langlaufen. U kunt bovendien prachtige wandelingen maken door de mooie natuur of leuke stadjes bekijken. Er is genoeg te doen.

Christelijk hotel Veluwe ligt in het mooie bosdorp Vierhouten, vlakbij de Elspeetse heide. Ongerepte bossen, vennetjes, uitgestrekte heidevelden en glooiende zandverstuivingen bepalen het beeld rond christelijk hotel Veluwe. Het hotel beschikt over nette kamers, een goede keuken, een gezellige salon en een schitterende hoteltuin. De grote zaal biedt tal van mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten.

Christelijk hotel Sauerland is magnifiek gelegen in het schitterende heuvellandschap. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten waaronder een overdekt zwembad. Bij het hotel bevindt zich bovendien een kapel. Vanaf deze gezellig aangeklede dankterrassen heeft u magnifiek uitzicht over de omgeving. 

3180