Kerkdiensten in het buitenland

Op deze pagina treft u nadere informatie aan over de buitenlandse kerkdiensten die VakanZ organiseert.

VakanZ organiseert in alle seizoenen van het jaar kerkdiensten in onder andere Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Italie. De kerkdiensten hebben een reformatorisch karakter. De voorgangers zijn voornamelijk predikanten, maar ook evangelisten en ouderlingen die afkomstig zijn uit de breedte van de gereformeerde gezindte. Tijdens de diensten wordt er gecollecteerd voor diverse goede doelen en voor ondersteuning van lokale protestante kerken. VakanZ is dankbaar dat deze Nederlandse diensten gehouden kunnen worden. Voor veel mensen is het vanwege de taalbarriere lastig om kerkdiensten te volgen in het buitenland. 

Voor VakanZ-gasten
VakanZ organiseert de kerkdiensten uitsluitend voor de gasten die via VakanZ geboekt hebben. Zij ontvangen vooraf of bij aankomst op het park nadere informatie over de locatie en wie de voorganger zal zijn. Om te kunnen voldoen aan de veiligheidseisen van lokale overheden en om de vele VakanZ-gasten een plek te bieden, zijn de diensten besloten. 

Voorgangers gezocht
Indien u predikant, evangelist of ouderling bent, en voor wil gaan tijdens de kerkdiensten die VakanZ organiseert in het buitenland, kunt u contact opnemen met VakanZ. Tel. 0341-264887 of info@vakanz.nl

1420