Ouderen1

Christelijke seniorenvakanties

Ook in DV 2017 organiseert VakanZ samen met Casa Familia ontspannen seniorenweken en actieve werkweken. Casa Familia Salland is een kleinschalig vakantiepark, gelegen in de bossen van Rijssen-Holten. Hier voelt u zich direct thuis. Het park beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer!

De seniorenvakantieweken zijn echt iets voor ouderen die het heerlijk vinden om er even tussenuit te gaan en met andere senioren vakantie te houden. In overleg en naar behoefte wordt een gezellig activiteitenprogramma opgesteld. De werkweken zijn bedoeld voor actieve senioren die het leuk vinden om op een ontspannen wijze werkzaamheden te verrichten afgewisseld met gezellige activiteiten en de mogelijkheid er zelf op uit te gaan.

 

Vakanties voor actieve senioren

Senioren vakantieweken

Senioren werkweken

Busexcursiereis Sauerland

Volg ons hier
Nieuws van VakanZ
2396642.jpg
Blog

VakanZ in de Provence!

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in een bergachtige omgeving en een fantastisch klimaat? Ga dan op VakanZ in de Provence en geniet van de schitterende omgeving en het heerlijke weer!

1557598.jpg
Blog

Christelijke vakantieparken Duitsland

VakanZ biedt komende zomer zeven christelijke vakantieparken in Duitsland aan. Ontdek de mogelijkheden voor een christelijke vakantie in Duitsland!

1411032.jpg
Blog

Ontspannen Vriendinnendagen

VakanZ organiseert samen met Gerrita Rijnders van "Voed je wijzer"  unieke Vriendinnendagen. Ga er enkele dagen tussenuit en geniet  van leuke contacten, leerzame workshops en een gezellige high tea!

U vindt het allemaal bij VakanZ

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
949