Christelijke seniorenvakanties

Ook in DV 2020 organiseert VakanZ samen met Casa Familia ontspannen seniorenweken en actieve werkweken. Casa Familia Salland is een kleinschalig vakantiepark, gelegen in de bossen van Rijssen-Holten. Hier voelt u zich direct thuis. Het park beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer!

De seniorenvakantieweken zijn echt iets voor ouderen die het heerlijk vinden om er even tussenuit te gaan en met andere senioren vakantie te houden. In overleg en naar behoefte wordt een gezellig activiteitenprogramma opgesteld. De werkweken zijn bedoeld voor actieve senioren die het leuk vinden om op een ontspannen wijze werkzaamheden te verrichten afgewisseld met gezellige activiteiten en de mogelijkheid er zelf op uit te gaan.

 

Senioren vakantieweken

VakanZ biedt in samenwerking met Casa Familia geheel verzorgde senioren weken in een leuke en gezellige sfeer! Reformatorisch vakantiepark Casa Familia Salland is gelegen in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Het park beschikt over mooie en comfortabele huizen met veel privacy. Hier komt u helemaal tot rust! Daarnaast bieden wij een afwisselend activiteitenprogramma. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een wandeling over de holterberg, een presentatie door de jachtopziener en een bezoek aan het Kristalmuseum of de Museumboerderij. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend! Bij aankomst en vertrek is er gezamelijk koffiedrinken en er worden nog veel meer dingen georganiseerd. Kortom hier vindt u alle aspecten voor een leuke en gezellige vakantie! Bekijk hier alle informatie en beschikbaarheid

senioren werkweek 02

Senioren Klusweken Casa Familia

VakanZ organiseert in samenwerking met Casa Familia Salland enkele zogeheten klusweken. Het is een mix tussen heerlijk tot rust komen en gezellig samen de handen uit de mouwen steken. U verblijft in een van de prachtige ruime en comfortabele huizen op dit vakantiepark. Dit vakantiepark vergt natuurlijk veel onderhoud zoals blad en snoeiwerk of onderhoud van de faciliteiten. U zult daar samen met andere actieve senioren werkzaamheden verichten en natuurlijk genieten van een heerlijke vakantie. De middagen kunt u zelf invullen, bijvoorbeeld fietsen in de prachtige omgeving of samen met anderen een leuk uitstapje maken. De zeer gastvrije beheerders Albert en Janna heetten u van harte welkom!
Bekijk hier alle informatie en beschikbaarheid.

Senioren werkweek
949