Reizen met meerwaarde!

Christelijke reizen

Welkom bij de christelijke reizen van VakanZ: christelijke groepsreizen voor alle leeftijden, reizen voor 50+  en christelijke jongerenreizen. VakanZ biedt reizen met meerwaarde die aansluiten bij uw christelijke identiteit. Onze christelijke reizen kenmerken zich door een ongedwongen en positieve sfeer. Naast de gezelligheid, de aansprekende activiteiten en mooie excursies, gaat ook de Bijbel open en worden er op zondag kerkdiensten of samenkomsten gehouden. Al onze christelijke reizen worden begeleid door VakanZ-reisleiders die afkomstig zijn uit de doelgroep. Zij doen er alles aan om uw vakantie niet alleen in goede banen te leiden, maar ook om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Bij VakanZ boek je dus een reis met meerwaarde!

Christelijke reizen voor 50+
Christelijke gezinsreizen

Christelijke reisorganisatie

VakanZ is een christelijke reisorganisatie die zich primair richt op de gereformeerde gezindte. De christelijke reizen van VakanZ staan bekend vanwege de fijne en ongedwongen sfeer. Ondanks verschillen in geloofsbeleving voelt iedereen zich snel thuis. We kijken over kerkmuren heen en zoeken verbinding met elkaar. Er is sprake van herkenning en er vinden mooie en waardevolle gesprekken plaats. Dit schept een band. Bij VakanZ boek je dan ook een reis met een duidelijke meerwaarde. Het aanbod aan christelijke groepsreizen is groeiend. Het is ons streven om het aanbod aan christelijke reizen in de toekomst verder uit te bouwen met bijvoorbeeld groepsreizen naar Israël en actieve jongerenreizen.

Christelijke reisleiders

Onze reizen worden begeleid door bevlogen en samenbindende reisleiders. Zij zijn afkomstig uit de doelgroep. Zij nemen je niet alleen mee naar de mooiste plekken, maar zijn er vooral ook om het positieve groepsgevoel te bevorderen, met aandacht voor alle deelnemers.
Klik hier als je interesse hebt om reisleider te worden voor de christelijke reizen van VakanZ. 

Christelijke reizen voor 50+

VakanZ biedt op dit moment diverse christelijke reizen aan voor 50-plussers. Bekend zijn onze 'seniorenweken' op vakantiepark Casa Familia Salland die tijdens het voor- en naseizoen plaatsvinden. Nieuw zijn onze hotelvakanties in het Sauerland en op de Veluwe. De reis naar het Sauerland is een actieve christelijke reis.

Christelijke jongerenreizen

In toenemende mate krijgen we de vraag vanuit onze klantenkring om actieve reizen te gaan organiseren voor jongeren. De voorbereidingen hiervoor zijn in gang gezet. 

Christelijke groepsreizen naar Israel

VakanZ heeft het voornemen om in de nabije toekomst christelijke groepsreizen naar Israël te organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn in gang gezet. Binnenkort hopen we u te verrassen met ons aanbod aan christelijke reizen naar Israël. 

Christelijke gezinsreizen

Het meest bekend zijn onze christelijke gezinsreizen die we organiseren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Italie. VakanZ ontwikkelde een uniek concept: een combinatie van betaalbare en mooi gelegen christelijk vakantieparken, activiteiten voor jong en oud onder begeleiding van onze eigen enthousiaste recreatieteams, de (reformatorische) kerkdiensten die VakanZ organiseert, én de positieve christelijke sfeer. Onze christelijke gezinsreizen nemen toe aan populariteit. Het aanbod zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

979