Werkwijze

VakanZ is een zelfstandige touroperator. De aangeboden accommodaties en reizen zijn ingekocht door onze eigen inkopers of door agenten ter plaatse. Daarnaast werken we samen met diverse partners in binnen- en buitenland. 

Kwaliteit
Alle accommodaties zijn persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria door onze eigen inkopers of door onze agenten die de regio. Samen met de particuliere huiseigenaren en beheerders van vakantieparken bewaken we continue de kwaliteit. Daarnaast speelt de feedback van onze gasten ook een belangrijke rol.

Service
Een vakantie zoeken en boeken gaat eenvoudig via VakanZ.nl. We werken voortdurend aan het optimaliseren van het gebruiksgemak van onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze betrokken reisspecialisten staan uw graag persoonlijk te woord. Service staat bij VakanZ hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitzoeken van uw vakantie. Een hoge klanttevredenheid is onze uitdaging!

Transparantie
Op onze website vindt u gemakkelijk de vakantie die uw wenst. Transparantie vinden we een voorwaarde in onze informatievoorziening. Daarom zetten we alle bijkomende kosten voor u op een rijtje en treft u van elke accommodatie of reis een realistische beschrijving aan. Indien een accommodatie eenvoudig is, staat het duidelijk vermeld in de omschrijving. Ook de foto’s geven een reëel beeld van hetgeen u kunt verwachten.

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
967