Verzekeringen

Helaas kunnen er zich omstandigheden voordoen waardoor u uw vakantie moet afzeggen. Of het kan noodzakelijk zijn dat u later vertrekt of eerder terugkeert. Met een annuleringsverzekering hoeft u zelf niet voor deze kosten op te draaien. Bij VakanZ heeft u de keuze uit twee annuleringsverzekeringen:

Standaard annuleringsverzekering:

Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Allrisk annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaardverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek is geworden, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Valt uw annuleringsreden binnen de Standaard Annuleringsverzekering dan krijgt u 100% van uw annuleringskosten vergoed. Valt uw annuleringsreden binnen de Allrisk Annuleringsverzekering dan vergoedt de Europeesche Verzekeringen 75% van uw annuleringskosten. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Premie en voorwaarden:
- standaard annuleringsverzekering: 5,5% van de huursom + € 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting
- Allrisk annuleringsverzekering: 7% van de huursom + € 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting

Klik hier om de algemene voorwaarden te openen

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
421