Vakantieparken Nederland

Vakantiepark Het Bosmeer

  • Friesland
  • Nederland

Vakantiepark Het Bosmeer is een rustig gelegen vakantiepark, middenin de prachtige Friese natuur. Het ligt dichtbij de grens met de provincies Drenthe en Overijssel in de gemeente Westellingwerf. Rond het vakantiepark zijn veel zwemmogelijkheden aanwezig. Op het park vindt u een spartelbad en op 100 meter afstand ligt een prachtig buitenzwembad met o.a. een glijbaan, dat voor de gasten van vakantiepark Het Bosmeer gratis toegankelijk is. Het spartelbad is niet verwarmd en alleen in het hoogseizoen gevuld. Daarnaast ligt op slechts 300 meter afstand recreatieplas Spokeplas met ligweiden, een zandstrand en speeltoestellen. In het voor- en najaar en de winterperiode, als het buitenzwembad gesloten is, heeft u gratis toegang tot het overdekte zwembad in Wolvega. Naast de goede zwemmogelijkheden is er nog veel meer te doen, de omgeving is heel natuurrijk en er zijn leuke stadjes te vinden.

Faciliteiten

receptie
Receptie
zwembad
Spartelbad
overdekt zwembad
Zwembad op 100 m (gratis)
zwemmeer
Zwemmeer op 300 m
speeltuin
Speeltuin
wasserette
Wasserette
sportveld
Sportvelden
tafel-tennis
Tafeltennis

Accommodaties

De bungalows op vakantiepark Het Bosmeer zijn vrijstaand en staan verspreid over het park. Het park beschikt over 4- en 6-persoonsbungalows. De 6-persoonsbungalows zijn er in verschillende comfortniveaus. Alle bungalows beschikken over een goed onderhouden tuin, een terras met tuinmeubilair en gratis wifi.

Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

Omgeving

Er zijn veel zwemmogelijkheden in de buurt. Op 100 meter vindt u een buitenzwembad en in Wolvega vindt u een overdekt zwembad (gratis voor gasten van vakantiepark Het Bosmeer in het voor- en najaar en in de winterperiode). Daarnaast ligt op 300 meter afstand een mooie recreatieplas met zandstrand, speeltoestellen en ligweiden. Naast zwemmen kunt u ook heerlijk fietsen en wandelen. Er liggen maar liefst drie natuurgebieden in de buurt: Drents-Friese Wold, de Weerribben-Wieden en het Dwingelerveld. Verder ligt het prachtige plaatsje Giethoorn op slechts 20 km. afstand. Assen heeft een leuk historisch centrum (45 km afstand) en op 40 km afstand ligt de bekende Friese watersportplaats Lemmer.

Bekijk hier al onze uittips +

Beoordelingen van Vakantiepark Het Bosmeer

0/10
Uit een gemiddelde van beoordelingen

Faciliteiten vakantiepark

  • Receptie
  • Wasserette
  • Spartelbad
  • Kinderboerderij
  • Jeu de boules
  • Sportvelden
  • Speeltuin
  • Tafeltennis
  Beschikbaarheid
Zoek & Boek
Verfijn uw selectie
Geen vakantiehuisjes gevonden in deze selectie.
Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

Schrijf zelf een beoordeling
(Wordt niet gepubliceerd)
2311