Vakantiepark Baabe Strand

  • Duitsland

De vakantiehuizen van het Duitse vakantiepark Village Baabe Strand zijn gesitueerd in een prachtig decor van zee, strand, duinen en bos. In overeenkomst met deze adembenemend mooie locatie zijn de exclusieve huizen gebouwd in Scandinavische stijl, met veel aandacht voor detail en voorzien van luxe.

Faciliteiten

Restaurant
Restaurants dichtbij
overdekt zwembad
Overdekt zwembad dichtbij
zwemmeer
Strand

Accommodaties

Alle huizen zijn uitgerust met sauna en jacuzzi. Ze zijn voorzien van luxe, comfort en een ruime, moderne, inrichting. Veelal is er zelfs een openhaard aanwezig, een sfeerbrenger voor elk huis.

Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

Omgeving

Baabe ligt op een landengte in een UNESCO beschermd biosfeerreservaat vanwege de zeldzame vegetaties in het kustgebied en het strand. Er zijn loof- en naaldbossen, het heuvelachtige landschap Bodden en natuurlijk de zandige kust van de Oostzee. In deze idyllische setting van zee, strand, duinen en bossen, ligt het vakantiehuis dorp "dorp Baabe strand" met exclusieve en uniek luxe woningen. Hier kunt u leven achter de duinen in een echt vakantieparadijs. Baabe ligt op een landengte in een UNESCO beschermd biosfeerreservaat vanwege de zeldzame vegetaties in het kustgebied en het strand.

Er zijn loof- en naaldbossen, het heuvelachtige landschap Bodden en natuurlijk de zandige kust van de Oostzee. In deze idyllische setting van zee, strand, duinen en bossen, ligt het vakantiepark "dorp Baabe strand" met exclusieve en uniek luxe woningen. Hier kunt u leven achter de duinen in een echt vakantieparadijs.

Bekijk hier al onze uittips +

Beoordelingen van Vakantiepark Baabe Strand

0/10
Uit een gemiddelde van beoordelingen

Faciliteiten vakantiepark

  •  
  Beschikbaarheid
Zoek & Boek
Verfijn uw selectie
  Personen
  Aantal slaapkamers
P

DMR-00006772

Huiscode: DMR-00006772
Capaciteit: 4 personen
vanaf € 336,00 p/w
Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

Schrijf zelf een beoordeling
(Wordt niet gepubliceerd)
Kaart wordt geladen ...
Baabe

Vakantiepark Baabe Strand

2308