Vakantiepark Soeten Haert 13 (max. 6 personen)

  • Zeeland
  • Nederland
  • NL-00125200
Boek nu Vakantiepark Soeten Haert 13:
Gerestylde bungalow met 2 badkamers, op 500 m van het strand

Faciliteiten

  • Internet
  • Vaatwasser

Beschrijving

In 2018 zijn er vier bungalowtypes geheel gerestyled. Hierdoor zijn ze modern en comfortabel ingericht.

Zo is er een 6-pers. geschakelde variant (NL-4325-43) met drie slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers liggen alle op de eerste etage. Er is op elke verdieping een badkamer aanwezig.

Er zijn tevens drie 8-pers. varianten. Zo is er een geschakeld type met drie slaapkamers en twee badkamers (NL-4325-44). De drie slaapkamers bevinden zich op de eerste etage. Op elke verdieping is een badkamer aanwezig. Er is tevens een 8-pers. vrijstaande variant (NL-4325-45). Deze bungalow beschikt over vier slaapkamer (waarvan één op de begane grond) en twee badkamers (waarvan één op de begane grond). Als laatste is er de 8-pers. geschakelde bungalow (NL-4325-46), met aanpassingen voor mindervaliden. Zo zijn er geen drempels en is er een aangepast toilet. Er zijn vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Er zijn twee badkamers, op elke etage één. In één van de badkamers beschikt u over een inloopdouche. Er is tevens een wasmachine aanwezig.

In de slaapkamers vindt u er 1-pers. boxspringbedden (indien er geen sprake is van een stapelbed), al dan niet in een 2-pers. opstelling. Alle bungalows beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er zijn tevens twee zonneligbedden aanwezig. U maakt gratis gebruik van WiFi en uw auto kunt u in de nabijheid van de bungalow parkeren.

Zowel het interieur als exterieur van de bungalow kunnen verschillen. De foto's geven dus alleen een indruk en dienen als voorbeeld.

Indeling

Parterre
 Hal
 Woonkamer
TV (kabel)
 Open keuken
Koffiezetapparaat (filtermaling), Combimagnetron, Afwasmachine, Koel-/vriescombinatie
 Badkamer
Ligbad, Douche, Wastafel, Wastafel, Toilet
 Berging
Op de 1e etage
 Slaapkamer
1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed
 Slaapkamer
1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed
 Slaapkamer
1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed
 Badkamer
Ligbad, Douche, Wastafel, Wastafel, Toilet
 Overloop
Toilet
Boek nu Vakantiepark Soeten Haert 13: