Christelijke reizen

VakanZ is een christelijke reisorganisatie en richt zich op de christelijk-reformatorische doelgroep. De deelnemers van onze christelijke reizen zijn afkomstig uit de gereformeerde gezindte en kiezen daar bewust voor. Naast de gezelligheid, de aansprekende activiteiten en mooie excursies, gaat ook de Bijbel open tijdens onze groepsreizen. We beginnen de dag gezamenlijk en we sluiten de dag ook af met het Woord van God. De christelijke groepsreizen worden begeleid door VakanZ-reisleiders die afkomstig zijn uit de doelgroep.

VakanZ jongerenreis wintersport 01
Wintersportreis Oostenrijk-Steinplatte

Wintersportreis tegen een aantrekkelijke prijs! Een wintersportvakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding
schladming-winter-panorama-d9cac4d9
Wintersportreis Oostenrijk-Schladming

All-in wintersportreis, inclusief ski- of snowboardlessen. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding
Christelijke jongerenreis Frankrijk Pyreneeen 01
Actieve reis Franse Pyreneeen

 Christelijke jongerenreis voor actievelingen. Geniet van de ruige bergwereld en een heerlijk klimaat. Inclusief uitgebreid outdoorprogramma! 

text_afbeelding
Christelijke jongerenreis Oostenrijk 01
Actieve reis Oostenrijk

Eigen vervoers reis en verblijf in comfortabele accommodatie. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
1430