VakanZ - Oostenrijk

VakanZ biedt in Oostenrijk een groot aantal christelijke vakantieparken, particuliere vakantiehuizen en algemene vakantieparken. Alpenland Oostenrijk is een populaire vakantiebestemming. Oostenrijk is een gastvrij land met majestueuze bergen, liefelijke valleien en groene alpenweiden. De vakantieparken en vakantiehuizen van VakanZ bevinden zich in de mooiste gebieden van Oostenrijk. Naast natuur heeft Oostenrijk ook veel te bieden als het gaat om cultuur. Iedereen kent natuurlijk Wenen, maar steden als Salzburg en Innsbruck zijn ook beslist de moeite van het bezoeken waard. Ook voor wintersportvakanties is Oostenrijk een uitstekende bestemming.Veel plezier met het uitzoeken van uw vakantie in Oostenrijk!

Christelijke vakantieparken Oostenrijk

De christelijke vakantieparken in Oostenrijk zijn mooi gelegen, midden in de Oostenrijkse bergwereld. Op de christelijke parken biedt VakanZ een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen, jongeren en de ouders. Ook worden er kerkdiensten gehouden. Meer informatie

Algemene vakantieparken Oostenrijk

VakanZ biedt ook algemene vakantieparken aan in Oostenrijk. Leuke vakantieparken op mooie locaties, waar u fijn op vakantie kunt gaan. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken.

Particuliere vakantiehuizen Oostenrijk

christelijk vakantiepark kreischberg excursie nieuw 01
Voor het héle gezin, met recreatieteam en kerkdiensten
Reisproduct Vakantieparken Oostenrijk
Mooi gelegen vakantieparken
Christelijk vakantiepark Oostenrijk Kreischberg 00
Schitterend vakantiepark met luxe chalets
Erzbergje 01
Geniet van de Oostenrijkse bergwereld!
Reisproduct Chalets Oostenrijk
Boek hier je chalet of appartement
1419