Onze producten en labels

VakanZ beschikt over een breed aanbod aan producten en labels.

Christelijke vakantieparken
VakanZ is vooral bekend vanwege de christelijke vakantieparken van VakanZ in binnen- en buitenland. Elk jaar kiezen duizenden christelijke gezinnen voor het unieke VakanZ-concept: een combinatie van betaalbare en mooi gelegen christelijke vakantieparken, activiteiten voor jong en oud onder begeleiding van onze eigen recreatieteams én de positieve christelijke sfeer.
>Meer informatie

Algemene vakantieparken
VakanZ biedt vele algemene vakantieparken aan, in binnen en buitenland. Dankzij het veelzijdige aanbod vindt u het vakantiepark dat bij u past. Let op: op deze vakantieparken is géén VakanZ-recreatieteam aanwezig.
>Meer informatie

Particuliere vakantiehuizen
VakanZ beschikt over een breed en gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen, chalets, bungalows en groepsaccommodaties. Voor elk wat wils, van eenvoudig tot luxe. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde aanbod vindt iedereen het vakantiehuis dat bij hem of haar past.
>Meer informatie

Christelijke seniorenvakanties
VakanZ organiseert ontspannen seniorenweken en actieve werkweken. De seniorenvakantieweken zijn echt iets voor ouderen die het heerlijk vinden om er even tussenuit te gaan en met andere senioren vakantie te houden. De werkweken zijn bedoeld voor actieve senioren die het leuk vinden om op een ontspannen wijze werkzaamheden te verrichten afgewisseld met gezellige activiteiten en de mogelijkheid er zelf op uit te gaan.
>Meer informatie

Christelijke jongerenreizen
VakanZ biedt actieve actieve christelijke jongerenreizen. Betaalbare en goed georganiseerde reizen waarbij sport, spel, natuur en avontuur samenkomen. Vakanties boordevol actie. Maar ook vakanties met meerwaarde: naast de gezelligheid, de aansprekende sportieve activiteiten gaat ook de Bijbel open tijdens onze reizen.
>Meer informatie

Christelijk hotel
VakanZ biedt in het Duitse Sauerland een uniek hotel met een bijzondere ambiance . Het viersterrenhotel ligt heerlijk rustig in de natuur en centraal in het Sauerland, op circa 2,5 uur afstand van Arnhem. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen. Bovendien beschikt het hotel over een eigen kapel waar kerkdiensten, sing-ins en concerten gehouden kunnen worden. Dit hotel is vanwege het grote aanbod aan faciliteiten en de scherpe tarieven ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.
>Meer informatie

Wintersportvakanties
Wintersport chalets, vakantiehuizen, appartementen voor de wintersportvakantie zoek & boek je online bij VakanZ. Keuze uit meer dan 3000 vakantiehuizen in de mooiste skigebieden! Daarnaast biedt VakanZ christelijke wintersportparken met VakanZ-reisleiding, kerkdiensten, VakanZ-skiklassen en nog meer services.
>Meer informatie

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
371