Visual parken

Christelijke gezinsvakanties

VakanZ is dé reisorganisatie voor gezinnen. Voor een gezinsvakantie bent u dan ook bij VakanZ op het juiste adres. Of het nu gaat om een een christelijk vakantiepark, een algemeen vakantiepark of een particulier vakantiehuis, VakanZ heeft voor elk wat wils. Vind en boek gemakkelijk online uw gezinsvakantie!

Vakanties voor het hele gezin!

Christelijke vakantieparken

Christelijke vakantieparken met recreatieteam, uitgebreid recreatieprogramma en kerkdiensten.

Algemene vakantieparken

Bij VakanZ vindt u algemene vakantieparken op de mooiste locaties. Dichtbij of verder weg.

Particuliere vakantiehuizen

Vind en boek eenvoudig uw vakantiehuis, bungalow, chalet of appartement!  

Volg ons hier
Nieuws van VakanZ
2396642.jpg
Blog

VakanZ in de Provence!

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in een bergachtige omgeving en een fantastisch klimaat? Ga dan op VakanZ in de Provence en geniet van de schitterende omgeving en het heerlijke weer!

1557598.jpg
Blog

Christelijke vakantieparken Duitsland

VakanZ biedt komende zomer zeven christelijke vakantieparken in Duitsland aan. Ontdek de mogelijkheden voor een christelijke vakantie in Duitsland!

1411032.jpg
Blog

Ontspannen Vriendinnendagen

VakanZ organiseert samen met Gerrita Rijnders van "Voed je wijzer"  unieke Vriendinnendagen. Ga er enkele dagen tussenuit en geniet  van leuke contacten, leerzame workshops en een gezellige high tea!

U vindt het allemaal bij VakanZ

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
943