IMG_1774

Christelijke jongerenreizen

VakanZ biedt actieve actieve christelijke jongerenreizen. Betaalbare en goed georganiseerde reizen waarbij sport, spel, natuur en avontuur samenkomen. Vakanties boordevol actie. Maar ook vakanties met meerwaarde: naast de gezelligheid, de aansprekende sportieve activiteiten gaat ook de Bijbel open tijdens onze reizen.

Wintersportreizen voor christelijke jongeren

Wintersportreis Oostenrijk-Steinplatte

Wintersportreis tegen een aantrekkelijke prijs! Een wintersportvakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

Wintersportreis Oostenrijk-Schladming

All-in wintersportreis, inclusief ski- of snowboardlessen. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

Actieve reizen voor christelijke jongeren

Actieve reis Franse Pyreneeen

 Christelijke jongerenreis voor actievelingen. Geniet van de ruige bergwereld en een heerlijk klimaat. Inclusief uitgebreid outdoorprogramma! 

Actieve reis Oostenrijk

Eigen vervoers reis en verblijf in comfortabele accommodatie. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

De leukste wintersportvakanties

Christelijke wintersportparken

Particuliere wintersporthuizen

Christelijke jongerenreis

Volg ons hier
Nieuws van VakanZ
2396642.jpg
Blog

VakanZ in de Provence!

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in een bergachtige omgeving en een fantastisch klimaat? Ga dan op VakanZ in de Provence en geniet van de schitterende omgeving en het heerlijke weer!

1557598.jpg
Blog

Christelijke vakantieparken Duitsland

VakanZ biedt komende zomer zeven christelijke vakantieparken in Duitsland aan. Ontdek de mogelijkheden voor een christelijke vakantie in Duitsland!

1411032.jpg
Blog

Ontspannen Vriendinnendagen

VakanZ organiseert samen met Gerrita Rijnders van "Voed je wijzer"  unieke Vriendinnendagen. Ga er enkele dagen tussenuit en geniet  van leuke contacten, leerzame workshops en een gezellige high tea!

U vindt het allemaal bij VakanZ

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
950