Christelijke jongerenreizen

VakanZ biedt actieve actieve christelijke jongerenreizen. Betaalbare en goed georganiseerde reizen waarbij sport, spel, natuur en avontuur samenkomen. Vakanties boordevol actie. Maar ook vakanties met meerwaarde: naast de gezelligheid, de aansprekende sportieve activiteiten gaat ook de Bijbel open tijdens onze reizen.

VakanZ jongerenreis wintersport 01
Wintersportreis Oostenrijk-Steinplatte

Wintersportreis tegen een aantrekkelijke prijs! Een wintersportvakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding
schladming-winter-panorama-d9cac4d9
Wintersportreis Oostenrijk-Schladming

All-in wintersportreis, inclusief ski- of snowboardlessen. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding
Christelijke jongerenreis Frankrijk Pyreneeen 01
Actieve reis Franse Pyreneeen

 Christelijke jongerenreis voor actievelingen. Geniet van de ruige bergwereld en een heerlijk klimaat. Inclusief uitgebreid outdoorprogramma! 

text_afbeelding
Christelijke jongerenreis Oostenrijk 01
Actieve reis Oostenrijk

Eigen vervoers reis en verblijf in comfortabele accommodatie. Een vakantie boordevol actie in de kenmerkende ongedwongen VakanZ-sfeer.

text_afbeelding
Christelijk vakantiepark Duitse Alpen 01
Christelijke wintersportparken
text_afbeelding
Wintersport vakantiehuis
Particuliere wintersporthuizen
text_afbeelding
VakanZ jongerenreis wintersport 01
Christelijke jongerenreis
text_afbeelding

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
950