Blog

Christelijk vakantiepark Provence 01
Blog

VakanZ in de Provence!

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in een bergachtige omgeving en een fantastisch klimaat? Ga dan op VakanZ in de Provence en geniet van de schitterende omgeving en het heerlijke weer!

Christelijke parken Duitsland 01
Blog

Christelijke vakantieparken Duitsland

VakanZ biedt komende zomer zeven christelijke vakantieparken in Duitsland aan. Ontdek de mogelijkheden voor een christelijke vakantie in Duitsland!

IMG_1139
Blog

VakanZ-Event 2016

Staat DV vrijdagavond 4 november 2016 al genoteerd in je agenda? Het spectaculaire VakanZ-Event mag je niet missen. De ingredienten: buffet, volleybaltoernooien, presentatie VakanZ-parken 2017, veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Aanmelden is verplicht.

Christelijke wintersportreis jongeren 01
Blog

Wintersportreis voor christelijke jongeren

Geniet samen met andere christelijke jongeren van een wintersportvakantie boordevol actie! Ga mee met de geheel verzorgde reis in een driesterrenhotel nabij een leuk en betaalbaar skigebied!

Christelijke groepsreis 1
Blog

Verzorgde busreis Sauerland

VakanZ organiseert een 5-daagse busreis naar het Sauerland. Stap ook in de bus voor een geheel verzorgde christelijke groepsreis en verblijf in een heerlijk viersterren hotel!

Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg 02
Blog

Christelijk park in Zuid-Limburg

In de meivakantie of zomervakantie naar een betaalbaar en mooi gelegen VakanZ-gezinspark? Dan is deze bestemming echt iets voor u! Uiteraard is er een VakanZ-recreatieteam aanwezig!

Vriendin01
Blog

Ontspannen Vriendinnendagen

VakanZ organiseert samen met Gerrita Rijnders van "Voed je wijzer"  unieke Vriendinnendagen. Ga er enkele dagen tussenuit en geniet  van leuke contacten, leerzame workshops en een gezellige high tea!

Bentheim 1
Blog

Dichtbij en toch echt buitenland

Het glooiende, bosrijke landschap, de pittoreske dorpjes en historische bouwwerken; alles doet Duits aan. Bad Bentheim: net over de grens en toch echt in het buitenland.

Wilderkaiser01
Blog

279 eerlijke pistekilometers

Het staat nu zwart op wit: skigebied Wilder Kaiser - Brixental is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Er is onomstotelijk vastgesteld dat het gebied uit exact 279 km pistes bestaat. Geen enkel ander skigebied biedt meer aaneengesloten skiplezier.

Campingsfeer
Blog

Campingsfeer tussen bungalows

Familieblad Terdege besteedde aandacht aan de christelijke vakantieparken van VakanZ en het unieke VakanZ-concept. "Campingsfeer tussen de bungalows".

Recente blogs

Campingsfeer tussen bungalows

Sfeerreportage van Terdege
Lees verder

279 eerlijke pistekilometers

Skigebied Wilderkaiser is de grootste.
Lees verder

Dichtbij en toch echt buitenland

Christelijk vakantiepark Bad Bentheim
Lees verder
Volg ons hier
Nieuws van VakanZ

U vindt het allemaal bij VakanZ

VakanZ biedt een groot aanbod aan vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows, chalets en groepsaccommodaties. Zoek en boek online het vakantiehuis dat bij u past. Alle accommodaties zijn geinspecteerd en voldoen aan kwaliteitseisen.

Christelijke vakanties 

Bij VakanZ kunt u ook terecht voor christelijke vakantieparken, christelijke jongerenreizen, christelijke seniorenvakanties op tal van bestemmingen binnen Europa.

Christelijke vakantieparken
893